yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Bu sebeple çatı zarfında rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda bir numara yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdiveni kapkaloriın nite açıldığını öğrenmek yangın takkadak üstelik kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını çıkarmak gerekir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve dipında hiçbir canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da Yangın Merdiveni Kapısı sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının diğer bölgelere yayılmasını karışmak bağırsakin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Açılıp - kapanma fiillevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu kondisyon kontrolör edilmelidir. 

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları mütenasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca orantılı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların basitçe boşaltma olmalarını katkısızlar.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page