Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma görevlisi katkısızlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, kızgın esinti koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde alışverişlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın Kapısı kök amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yukarıda yer saha özellikler; yangın baplarında bucak alan teknik özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem alınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı faziletli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının yer alması da zorunu kılınmıştır.

Başkaca, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu emrazıyla kontaklı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kapının bediiyat dokuması ve dilek edilen aksesuarların yararlanmaı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın çıkış kapısı istanbul Yangın Bapları en yüce kalite ve en yaraşıklı hediye politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum silindirik veya dairesel bir saklama zarfında kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğunlukla sınırlı dış alana mevla veya güzel duyu gamların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve temel bapların kanatı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın yürekindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olmak, projenize yakışır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı elde etmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye makul yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page